Dulceață de cireșe amare

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 28 Iun 2015 | 2869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg cireșe
  • 3 kg zahar
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe amare:

Cireșele se spală, se curăță de codite. 

Într-o cratiță se pune un strat de cireșe, unul de zahar pana ce se termina.

Se lasa peste noapte. 

A doua zi se pun la fiert, la foc mediu spre mic, amestecând bine pana ce se topește zaharul, sâmburi se iau cu lingura sau spatula în timpul fierberii. 

Când s-a răcit se pune în borcane și se sterilizează. 

 

TIPS-URI

1

Sâmburii se pot scoate si înainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu zahar (mai) putin