Drob mixt cu tarhon

de Rahela Velicu in Oaie, 6 Apr 2018 | 2759 vizualizari

 

"Bunatati de Paste" 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 500 g ficat de porc
  • 1 kg ficat de pui
  • 4 oua fierte
  • 15 oua crude
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 11-12 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt cu tarhon:

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat.

Fierbem si 4-5 oua.

Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati.

Batem ouale cu sare si le adaugam peste carnea tocata.  Nu va faceti griji ca sunt oua multe, si compozitie de drob este multa si trebuie sa fie legata bine. Tocam si verdeata si o adaugam in compozitia de drob. Ouale le taiem in cuburi mai mari decat carnea si le daugam si pe ele la drob. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem drobul. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti coace drobul in 2-3 forme de chec.

2

Ouale fierte le puteti lasa intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor