Drob de Paste

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 7738 vizualizari

 

Pentru ca nu mananc carne de miel am ales o varianta mai lejera a Drobului de Paste, gustoasa si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • condimente: sare si piper dupa gust
  • 500 gr pipote, 
  • 500 gr ficat de pui sau de porc
  • 4 legaturi de marar,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 3-4 oua pentru a lega compozitia
  • optional, 3 oua fierte  pentru a le pune in interiorul drobului
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de Paste:

Fierbem ficatul si pipotele, dupa care le tocam marunt impreuna cu verdeturile. Potrivim de sare si piper, adaugam ouale batute usor si omogenizam compozitia. Umplem, pe sfert, o tava de ena, adaugam ouale fierte (tari) si deasupra, din nou, umplutura de drob. Le punem la cuptor pentru aproximativ o ora

Va doresc un Paste Fericit!

 


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]