Drob de ied

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2010 | 11161 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma a taiat tatal meu un ied si doar maruntaiele au ramas ne pregatie asa ca pentru sambata am facut drob de ied...sa nu radeti de drobul meu ...este rpima data cand fac...asa ca va rog sa scuzati aspectul

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la ied ( ficat, inima, limba, rinichi, plamini)
  • prapure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....).  In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper.

Vom coace drobul intr-o tava de cozonac:

ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam"  peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din compozitie...asezam cele 3 oua fierte tare si peste ele asezam restul de compozitie.

Se acopera apoi cu prapurele si se da la cuptor 40 min.

Cand drobul s-a racit il scoatem din tava si taiem infunctie de preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:05

multumesc Sylvia

vanilla 1

19.11.2010, 14:50

da sa stii ca arata chiar bine!!!

Adinacarla 1

19.11.2010, 17:06

multumesc vanilia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]