Drob cu ou (mozaic)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 2960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ficat de pui
  • 500 gr pipote
  • 10 oua crude
  • 5 legaturi de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 4-5 oua fierte (cu galbenusul tare)
  • condimente: sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ou (mozaic):

Fierbem ficatul si pipotele, le lasam sa se raceasca si apoi le trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile marunt si le amestecam cu ficatul si pipotele tocate, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale (crude) si omogenizam compozitia. Ouale fierte se taie in cuburi si se incorporeaza cu grija pentru a nu le sfarama.  Compozitia o turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar. Sa aveti pofta! Paste fericit!

TIPS-URI

1

Ficatul si pipotele se pot taia in cuburi mici, insa eu am ales sa le toc.

2

Trebuie sa asteptatti sa se raceasca inainte de a il scoate din tava. Eu nu am asteptat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ou (mozaic)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ou fiert si ciuperci