Dovlecel umplut cu branza la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 2 Iun 2014 | 6926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 gr branza de vaca degresata
  • 100 gr telemea de vaca degresata
  • 100 gr cascaval ras light
  • 140 gr iaurt
  • 1 legatura de marar
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se umple dovleceii cu compozitia de branza ,se rade cascaval peste ei si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa o jumatate de ora. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]