Dovlecei umpluti

de mena29 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 5920 vizualizari

 

Ceva rapid,de sezon si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu foarte mari;
  • 1/2kg carne tocata amestec de porc cu vita;
  • 1 ceapa de marime medie;
  • 1 borcan ciuperci;
  • 100g cascaval ras;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2 rosii penrtu ornat;
  • 6 felii branza topita tot pentru ornat;
  • 250ml supa,
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam dovleceii,ii curatam de seminte si si-i oparim scurt in apa clocotita cu sare,cca.1minut.Separat curatam ceapa si o spalam,o taiem marunt ci o calim in putin ulei,adaugam carnea tocata si o calim putin si pe aceasta dupa care adaugam ciupercutele taiate felii.Amestecam supa cu pasta de rosii si o turnam  peste compozitia din tigaie,potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute.Luam tigaia de pe foc si adaugam cateva fire de busuioc  si cascavalul ras si amestecam usor.Umplem dovleceii cu acest amestec iar deasupra ornam cu feli de rosii dupa care ii introducem la cuptor aproximativ 35-40 minute.Inainte cu 5min.de a opri cuptorul am asezat pe ei feliile de branza topita si i-am mai lasat la cuptor 5 min.Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]