Dovlecei scazuti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2014 | 6261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • unt/ ulei
  • 100 ml suc de rosii sau smantana
  • 2 legaturi de marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei scazuti:

1. Dovleceii se spala si se curata, se da pe razatoarea mare. Ceapa se toaca si se inabuseste in putin unt sau ulei (eu am folosit un cubulet de unt). Se adauga dovleceii, sucul de rosii si se lasa la fiert cu putina apa (cat sa acopere). Dupa ce scade apa dovleceii sunt fierti. Inainte sa stingem focul adaugam sare si mararul tocat.

2. Preparatul de mai sus se poate pregati si fara suc de rosii, in cazul acesta se serveste cu smantana.

Dovleceii se pot servii cu chiftelute pe gratar (vezi foto), ochiuri, carnati pe gratar etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scazuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

08.05.2014, 00:02

cred ca sunt super

MOKUSKA 1

08.05.2014, 09:27

va pupacesc

reisnaor_2006 1

03.07.2014, 14:12

foarte buna reteta,o voi face si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cu smantana si branza