Dovlecei la cuptor

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2010 | 8463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei micuti
  • ulei de masline
  • fulgi de porumb
  • parmezan
  • piper
  • boia dulce
  • 1 capatana de usturoi    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Se curata dovleceii pijama si se taie in patru pe lung. Se ung cu ulei de masline si se dau prin parmezan amestecat cu fulgii maruntiti. Eu am folosit telemea rasa dar merge mai bine cu cascaval sau parmezan. Pe unii i-am uns cu ulei si i-am dat prin pesmet, pe altii i-am uns cu crema de branza ramasa prin frigider si pe altii i-am dat prin iaurt si usturoi maruntit si apoi prin fulgi de porumb.

I-am presarat cu piper, boia dulce si curry. Fiecare poate folosi condimente dupa gust. Se pun pe hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc si intra furculita usor in ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu patrunjel