Dovlecei cu usturoi

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 9 Sep 2017 | 3943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,7 kg dovlecel (5 bucati medii)
  • usturoi
  • 14 oua
  • 150 g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu usturoi:

Puteti face pentru inceput cantitate mai mica,pentru a vedea daca va plac.

Se taie dovleceii rondele de 1 cm grosime, se presara sare si se lasa 30 minute. Se pun pe un servetel pentru a absorbi apa, se dau prin pesmet, apoi prin ou batut (amestecat cu 1/2 lg-ta sare la 2 oua si piper) si se prajesc la foc potrivit.

Va recomand sa faceti in doua tigai, pentru ca vor iesi multe.

Se scot pe servetele si se pune mujdei de usturoi (usturoi marunt amestecat cu apa) pe fiecare bucata. Se pot pastra la frigider. Sunt bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei