Dovlecei cu branza

de diaconta in Mancaruri de legume, 23 Mai 2011 | 5672 vizualizari

 

Iarasi m-au tentat dovleceii proaspeti de la piata si m-am gandit sa-i combin cu putina branza.Foarte buna combinatia.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • branza feta
  • branza de vaca
  • mozzarella
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza:

Dovleceii se taie fasii lungi si subtiri (ne ajutam de un curatitor pentru zarzavaturi) si rondele.Se presara putina sare si se lasa sa se inmoaie pret de cateva minute.

branza feta se amesteca cu branza de vaca si se adauga marar.Pe fasiile de dovlecel se pune putina branza si se infasoara ca un rulou.

Ouale se bat impreuna cu smantana,se adauga faina si mararul tocat marunt.

Intr-un vas de yena uns cu putin unt,se aseaza un strat din rondele de dovlecei date prin amestecul de ou.Pe marginea vasului se pun rulourile cu branza.In mijloc mai punem dovlecei rondele,acoperim cu compozitia de ou ramasa si razuim deasupra mozzarella.

Se pune la cuptor pentru 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Nu am prea avut rabdare si l-am taiat cald,deci sectiunea nu-i prea reusita.Poate voi veti avea mai multa rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]