Dovleac copt cu sferturi de ceapa

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 6233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete
  • 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite cimbru maruntit
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu sferturi de ceapa:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent se pun cubuletele de dovleac, se imprastie printre acestea sferturi de ceapa si se stropesc legumele cu uleiul de masline si mierea.
Se presara totul cu tarhon maruntit si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.Legumele se amesteca usor apoi se dau la cuptor 40-45 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana s-au inmuiat si s-au rumenit usor.Se servesc ca garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu sferturi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curatenia de toamna