Dovleac copt asezonat cu seminte de susan

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2015 | 5026 vizualizari

 

De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau sărat e la fel de bun ;) Spor și poftă bună! >:D

 

INGREDIENTE

  • Dovleac pentru copt cc. 2000 g,
  • Sare iodată,
  • Piper proasăt măcinat,
  • Cimbru uscat,
  • Semințe de susan,
  • Ulei de măsline .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt asezonat cu seminte de susan:

Dovleacul se taie în două, se curăță de semințe și nervuri, apoi se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 60 de minute la 200 grade.

După ce s-a copt, se curăță de coajă, apoi se feliază, se asezonează de sare, piper, cimbru, semințe de susan și ulei de măsline, apoi se pune din nou la copt ptr cca. 20 de minute la 250 g;) Se servește ca atare ;) cald sau rece ;) Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt asezonat cu seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

26.10.2015, 13:35

o bunatate

Panacris 1

26.10.2015, 18:40

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

mirela0911 1

27.10.2015, 12:58

Mie îmi place simplu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]