Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400

de Rahela Velicu in Torturi, 13 Apr 2018 | 11527 vizualizari

 

Delicios si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 compot de piersici
  • 2-3 kiwi
  • 300 g frisca lichida
  • 150 g iaurt
  • 1 plic de gelatina
  • piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400:

Punem mai intai gelatina la hidratat 10 minunte in 100 ml apa, apoi o dizolvam pe baie de aburi.

Batem frisca impreuna cu iaurtul si adaugam si gelatina topita. Incorporam bine.

Tapetam o tava cu folie alimentara si punem pe fundul acesteia piersici din compot sau ce fructe aveti la indemana.

Adaugam jumatate din cantitatea de frisca, apoi punem un strat de piersici si kiwi taiate cubulete. Acoperim cu restul de frisca, iar deasupra punem piscoturile dupa ce le-am trecut cateva secunde prin zeama de la compotul de piersici. Acoperim tortul cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte fructe, de care aveti, de care doriti.

2

Puteti pune un strat de piscoturi si la jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat