Desert Tiramisu cu indulcitor

de lucy2002 in Prajituri, 3 Feb 2020 | 3522 vizualizari

 

Foarte bun si fara oua si partial, fara zahar! :X

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 36 piscoturi
  • 350 ml cafea
  • esenta de rom
  • Crema:
  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr smantana 30%grasime
  • indulcitor dupa gust
  • un plic zahar vanilinat
  • Decor:
  • 2 linguri cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu cu indulcitor:

Am preparat cafeaua si am adaugat esenta de rom si indulcitor dupa gust.

Am folosit o tava dreptunghiulara si m-am ajutat cu rama detasabila primita din camara bucataras. ro

Intr-un bol am mixat mascarpone cu zaharul vanilinat

Smantana se mixeaza cu indulcitorul pana devine frisca apoi se incorporeaza in crema de mascarpone.

Se ia cate un piscot si se trece prin cafea dupa care se aseaza in tava. Dupa ce am asezat primul strat de piscoturi punem un strat de mascarpone apoi iar un strat de piscoturi trecute prin cafea si ultimul strat va fi crema de mascarpone iar desupra pudram cu cacao si dam la rece pentru 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu cu indulcitor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]