Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 141700 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri gris din grau
  • Topping:
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci scursa cu oul, zaharul si grisul.

Se fac niste bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca.

In momentul in care se ridica la suprafata, papanasi sunt fierti. Se scot cu o spumiera pe o farfurie.

Se inacalzeste uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul. Dupa ce se raceste putin se amesteca cu zaharul.

La sfarsit, se tavalesc papanasi prin pesmet pe toate partile si sunt gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti