Desert pateuri cu branza

de Lau in Prajituri, 3 Dec 2019 | 2951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza de vaci
  • 200 g crema de branza
  • 200 g cas
  • 1 lingura gris
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • uns
  • 1 galbenus
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu branza:

Aluatul il dezghetam la temperatura camerei sau peste noapte in frigider.

Intr-un bol amestecam branza cu restul de ingrediente pana ce se omogenizeaza.

Lasam 10 min la rece.

Intindem putin aluatul si taiem patratele, le ungem cu amestecul de branza si rulam.

Sau pe o margine de aluat adaugam branza cat o fasie, rulam cat sa acopere branza si obtinem un rulou.

Taiem ruloul cu un cutit ascutin bine, repatam pana terminam aluatul, fiecare rulou il portionam in functie de cat de mari dorim pateurile.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu gutui