Desert pandispan cu visine

de Razvan Constantinescu in Prajituri, 11 Mar 2017 | 11398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 16 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 400 g faina
  • un plic de praf de copt (10 g)
  • 500 g visine conservate, fara samburi
  • Dimensiune tava: 27/37 cm
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se mixeaza ouale cu sarea, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, laptele, faina si praful de copt si se omogenizeaza totul.

Se scurg visinele bine de zeama si se adauga circa trei sferturi din cantitatea lor in aluat. Se incorporeaza usor cu ajutorul unei linguri.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se toarna aluatul, dupa care se presara, din loc in loc, restul de visine. Se introduce tava la cuptor, pana cand pandispanul se rumeneste frumos.

Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura inteligenta cu ciocolata