Desert inghetata de ciocolata

de Bunica in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 5118 vizualizari

 

Inghetata de ciocolata curcubeu pe cerul gurii, dar si calorii..............:)))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata 52% cacao
  • 250 g mascarpone
  • 400 ml smantana frisca 35% grasime
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de ciocolata:

Pune 200 ml smântână intr-o cratiță și pune pe foc.

Ciocolata rupe-o in bucăti mici.

Adaugă ciocolata in smântâna adusă la punctul de fierbere.

Ia vasul de pe foc și amestecă până la încorporare completă.

Lasă compoziția la răcit.

Mixează cele 200 ml smântână pentru frișcă.

Pune mascarpone intr-un vas și mixează-o  2-3 minute.

Adaugă peste mascarpone, ciocolata răcită. Mixează 1 minut.

Toarnă compoziția peste frișcă și mixează pentru încorporare.

Toată compoziția este transferată in vase pentru congelator.

Lasă la congelator 2-3 ore înainte de a consuma.

Să vă fie de folos!

TIPS-URI

1

Compoziția de ciocolată cu mascarpone se adaugă peste frișcă puțin câte puțin (câte o lingura)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli