Desert Ciocolatos

de Panacris in Prajituri, 7 Iul 2012 | 3787 vizualizari

 

Un desert delicios fara foc! Un hibrid, din Cheescake si Tiramisu:D!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti digestivi 400 g.,
  • unt 1 pachet,
  • dulceata de capsuni 1 borcan,
  • esenta de butter vanilie 1 fiola,
  • mascarpone 500 g.,
  • oua 4 bucati,
  • zahar pudra 200g.,
  • cacao 50 g.,
  • ornamente de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Ciocolatos:

Biscuitii se toaca marunt in robotul de bucatarie. Se adauga untul topit, dulceata de caspuni si esenta de butter/vanilie. Dupa ce se incorporeaza ingredientele, se aseaza blatul obtinut,  intr/o forma cu peretii detasabili, apoi se da la rece cca. 20 de minute. Intre timp branza mascarpone, se amesteca energic cu ouale, zaharul pudra si cacaoa. Crema rezultata se pune peste stratul de biscuiti, se presara ornamente de ciocolata si se lasa la rece, cca. 20 de minute. Se serveste ca atare sau cu frisca dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Panacris 1

08.07.2012, 09:14

Multumesc Bucatarasi

MotanLaOale 1

08.07.2012, 20:16

RuxyRux 1

09.07.2012, 18:44

O nebunie delicioasa! Arata tare tentant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone