Desert cheesecake - Pasca fara aluat

de Catalina L in Dulciuri, 20 Apr 2022 | 4119 vizualizari

 

O reteta cu putini carbohidrati si fara gluten caci facuta cu indulccitor natural si cu faina de bambus fara carbohidrati.
Puteti pune zahar si faina normala daca doriti.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-pasca-low-carb-fara-gluten.html

 

INGREDIENTE

  • 650 branza de vaci cremoasa
  • 5 oua
  • 8 linguri indulcitor erithritol sau 150 gr de zahar
  • 1 lingurita aroma de vanilie
  • 2 linguri de faina fara carbohidrati sau faina normala
  • 100 gr de unt moale
  • 3 linguri smantana
  • stafide, fructe confiate , nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake - Pasca fara aluat:

Puteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.  

Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute. 

Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine.  

Puneti smantana si faina, adaugati vanilia si stafide sau fructe confiate.    

Incalziti cuptorul la 170°C. 

Ungeti forma si varsati compozitia.  

Am facut 2 bucati, una mai mare de 18 cm si una mica de 10 cm.  

Dati la cuptor timp de  45 de minute pentru pasca mica si 55 de minute pentru cea mai mare.

Lasati sa se raceasca, dati la rece 4-5 ore (o noapte ideal ).


Scoateti din forma, decorati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake - Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]