Desert cheesecake cu Oreo

de AndrutzaP in Torturi, 13 Mar 2017 | 3374 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte bun!
Inspiratie, Teodora, Teo'skitchen:)

 

INGREDIENTE

  • 180 g biscuiti Oreo
  • 50 g unt
  • 1 pliculet gelatina
  • 50 g zahar pudra
  • 250 gr branza natur
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 g smantana
  • 8 biscuiti Oreo pentru umplutura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu Oreo:

   Pentru inceput, maruntim biscuiti in blender. Biscuiti maruntiti ii amestecam cu untul topit si omogenizam foarte bine. Asezam biscuitii pe fundul tavii in care intentionam sa montam prajiturica si dam tava la frigider pana in momentul in care pregatim compozitia de branza.

   Gelatina o punem la hidratat. 

    Frisca o mixam bine cu zaharul pudra. Cand aceasta s-a intarit foarte bine, adaugam crema de branza si smantana si continuam sa mixam. In compozitia de branza adaugam gelatina hidratata si apoi topita pe baie de abur. 

    Montam cheesecake-ul astfel: in tava in care am pus biscuiti (eu am folosit doua tavi de chec, dar puteti folosi si o singura tava, mai mare), adaugam crema de branza si, prin ea, amestecam bucati mai mici de biscuiti Oreo (sferturi de biscuiti)

   Ornam prajiturica dupa gust si imaginatie. Eu am folosit bucati de biscuiti si miere cu portocala.

TIPS-URI

1

recomand o cantitate putin mai mare de zahar pentru cei ce prefera o prajitura mai dulce.

2

puteti orna cu caramel

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu Oreo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort alb cu visine si ciocolata