Desert bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 3 Ian 2015 | 43460 vizualizari

 

Cel mai simplu desert cu doar trei ingrediente!

 

INGREDIENTE

  • 190 g nuca de cocos plus extra pentru decorat
  • o cutie lapte condensat de 397 g
  • 100 g alune prajite si nesarate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Rafaello:

Amestecati laptele cindensat cu cele 190 de grame de nuca de cocos. Daca amestecul vi se pare cam moale si inca se lipeste de degete, mai adaugati nuca de cocos.

Formati bile de marimea unei nuci si asezati o aluna prajita in centru.

Rostogoliti bomboanele prin restul de nuca de cocos si serviti imediat, caci aceste bunatati nu s-au imprietenit cu asteptarea. 

Pofta buna!

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]