Desert bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 3 Ian 2015 | 43009 vizualizari

 

Cel mai simplu desert cu doar trei ingrediente!

 

INGREDIENTE

  • 190 g nuca de cocos plus extra pentru decorat
  • o cutie lapte condensat de 397 g
  • 100 g alune prajite si nesarate
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Rafaello:

Amestecati laptele cindensat cu cele 190 de grame de nuca de cocos. Daca amestecul vi se pare cam moale si inca se lipeste de degete, mai adaugati nuca de cocos.

Formati bile de marimea unei nuci si asezati o aluna prajita in centru.

Rostogoliti bomboanele prin restul de nuca de cocos si serviti imediat, caci aceste bunatati nu s-au imprietenit cu asteptarea. 

Pofta buna!

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos