Cus-cus cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 22 Aug 2010 | 7203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  •  2-3 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate legumele intr-un vas cu   apa in care am adaugat un strop de sare si lasam sa fiarba.Cand totul este fiert se adauga cuscusul si apa cat sa acopere si chiar sa depaseasca putin amestecul.Adaugam 2-3 linguri ulei de masline ,amestecam,dam in 2-3 clocote dupa care   lasam circa 10 min pana cand cuscusul absoarbe toata supa.Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam si servim.

Se poate servi rece sau cald , ca atare sau ca si garnitura.

Pentru aspect eu am taiat rondele de ardei gras in care am pus cuscusul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-Cus