Cus-cus cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 22 Aug 2010 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani cu cus-cus
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 1/4 telina
  •  2-3 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Curatam legumele.Taiem ceapa marunt, morcovul bastonase. ardeiul gras si telina cubulete.Punem toate legumele intr-un vas cu   apa in care am adaugat un strop de sare si lasam sa fiarba.Cand totul este fiert se adauga cuscusul si apa cat sa acopere si chiar sa depaseasca putin amestecul.Adaugam 2-3 linguri ulei de masline ,amestecam,dam in 2-3 clocote dupa care   lasam circa 10 min pana cand cuscusul absoarbe toata supa.Stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, amestecam si servim.

Se poate servi rece sau cald , ca atare sau ca si garnitura.

Pentru aspect eu am taiat rondele de ardei gras in care am pus cuscusul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa si usturoi