Cum se face sucul de rosii

de Angelina_Elena in Conserve, 25 Aug 2013 | 5265 vizualizari

COMENTARII (33)

ianculubita 1

25.08.2013, 13:48

bravo gospodino parerea mea ca e cel mai corect suc de rosii

laura_n 1

25.08.2013, 13:49

foarte bun ai mei, dupa ce il fierb, il lasa sa se separa apa, apoi o scurg si iese un sos gros si bun tare

Bya Ralu 1

25.08.2013, 13:52

bunnnnn

MotanLaOale 1

25.08.2013, 13:55

Valclaudia 1

25.08.2013, 14:03

super bun!

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:29

Lubita, multumesc! Nu l-am facut singura dar am participat si eu la el!

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:30

Laura

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:30

Bya

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:30

Motanel

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:30

Claudia

Corinuta 1

25.08.2013, 14:32

Are o culoare deosebita!

babi5 1

25.08.2013, 14:39

Panacris 1

25.08.2013, 14:43

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:56

Corina

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:56

Babi

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 14:57

Cris

Dya Daniela Andrei 1

25.08.2013, 15:16

Ai stricat cartea!!!

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 15:21

Dya

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 15:21

Merisor 1

25.08.2013, 15:29

ce culoare frumoasa!

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 15:36

Meri

COSTEO 1

25.08.2013, 16:15

Bunica 1

25.08.2013, 16:23

Ce bun este!Am facut si mai fac

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 16:38

Costeo

Angelina_Elena 1

25.08.2013, 16:38

Buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bame pentru iarna