Crostini cu ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 9744 vizualizari

 

Delicios de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignion mai mari
  • 25 gr unt
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri cu patrunjel tocat fin
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
  • o bagheta feliata oblic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu ciuperci:

Ciupercile curatate si spalate se taie pe jumatate, apoi felii. Se taie si piciorusele in rondele. Se incinge o tigaie teflonata sau de ceramica si se pun ciupercile, se rasneste deasupra sare, piper si chilli si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie usor. Se adauga untul si se lasa sa scada putin zeama lasata. Se adauga usturoiul taiat felii foarte subtiri. Se opreste focul si se adauga patrunjelul proaspat tocat. Se aseaza ciupercile pe feliile de paine proaspata si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele unguresti cu cascaval / Pogacsa