Creveti cu vin alb

de cristeena20 in Fructe de mare, 3 Apr 2013 | 9187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 20 creveti intregi
  • 4 catei de usturoi
  • piri- piri
  • sucul de la jumate lamaie
  • vin alb
  • ulei d emasline
  • foaie de dafin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu vin alb:

Pregatim crevetii: ii punem in apa rece sa se decongeleze  si le taiem mustatile. Daca doriti ii puteti decortica la mijloc sa fie mai usor la servire. Eu i-am lasat intregi.

Intr-o tigaie punem ulei de masline si adaugam usturoiul taiat felii (sau zdrobit) adaugam crevetii, asezonam cu sare, piper, piri-piri(chili iute) si ii saltam din cand in cand pana isi schimba culoarea in portocaliu. Adaugam vinul alb si sucul de lamaie ; mai lasam cca 5 minute sa fiarba impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu creveti