Creveti cu taitei din orez

de Ksenya in Fructe de mare, 25 Mar 2013 | 14142 vizualizari

 

M-am hotarat sa continui cu retete cu timp de preparare sub 15 minute.
Va prezint o reteta rapida si gustoasa cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • creveti curatati 1 kg
  • gimbir cat degetul mare, dat prin razatoare
  • ulei de masline 5 linguri
  • cognac 50-70 ml
  • un morcov taiat julien
  • 2 linguri sos dulce -picant
  • 2 linguri sos soia
  • cozi de ceapa verde
  • pachet taitei din orez chinezesti
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu taitei din orez:

Se spala crevetii si se pun la prajit la foc mediu in ulei cca  3 minute, se scot pe un platou si se lasa la racit, apoi ii curatam si ii adaugam in uleiul ramas in care s-au calit morcovul si ghimbirul, flambam cu cognacul, apoi adaugam sosul de soia, sosul dulce -picant, potrivim cu sare.

Adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj ,totul  amestecam si presaram cu ceapa taiata marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru ca sa fie mai picant, putem adauga mai mult sos picant

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu taitei din orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu risotto tricolor si sos de mazare