Cremvursti in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5507 vizualizari

 

nu arata foarte aspectuos caci ma grabeam si am si incercat mai multe impachetari si nici nu aveam de gand sa o postez,dar la gust,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi pt foietaj 400gr,1galbenus ou,16cremvursti,50gr susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti in foietaj:

Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se presara susan si se pun pe o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina,la distanta.Se pune tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa 20-25min pane se rumeneste foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Teo 1

28.01.2010, 23:22

pe cei facuti de Rivka ii aseman cu niste '' mosorele'';

ela 1

28.01.2010, 23:26

Teo tu tare ai sa te ingrasi ca ai dat iama prin toate farfuriile

ela 1

28.01.2010, 23:27

mai poti?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremvursti umpluti