Crema de branza cu rosii si busuioc

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 5693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu rosii si busuioc:

Se amesteca branza cu uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza pana devine o crema.

Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot cotoarele si se taie cubulete.

Se spala busuiocul si se usuca, dupa care se taie frunzele in fasii. Se adauga peste rosii, apoi totul se adauga peste branza.

Se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la frigider pana se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

01.08.2010, 23:47

si eu la fel corina si 5 furuc si 5

yafa 1

02.08.2010, 01:08

Trebuie sa fie o minunatie, am sa o incerc si eu

lia maria 1

02.08.2010, 12:53

si mie imi place mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta boiereasca