Crap la gratar cu sos de iaurt

de Bucataras Medi in Peste, 15 Feb 2011 | 5821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de crap
  • 500 g iaurt mai gras
  • 5 catei de usturoi
  • cateva picaturi de zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de iaurt:

Bucatile de peste se sareaza, se ung cu ulei de masline si se pun pe gratarul incins.Cand sunt gata facute pe o parte se intorc si pe cealalta parte se lasa sa se rumeneasca bine apoi se  iau cu ajutorul unei palete si se pun pe platou.

Separat se face urmatorul sos:se zdrobesc cateii de usturoi, se amesteca cu iaurtul , cateva picaturi de zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare.Se da la frigider pentru circa 15-20 min. dupa care se serveste cu pestele fript.

Este delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

16.02.2011, 20:26

Mena, ce miros bun ai...................

Bunica 1

19.02.2011, 08:17

A mai ramas vreo codita ? Nuuuuuu!

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:00

Buni, nu mai plange ca ti-am pastrat, stiam ca iti place pestele..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kedgeree