Crap cu ciuperci, la gratar

de Ina in Crap / Caras, 7 Dec 2013 | 6777 vizualizari

 

Si pentru ca la preparatul cu arpagic n-am putut folosi tot pestele decongelat, m-am gandit sa-mi testez noua "jucarie" :D : un gratar de aragaz de care sunt extrem de multumita : nu arde, nu face fum, nu lipeste si se curata extrem de usor :X

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de crap
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ciuperci, la gratar:

Incingem bine gratarul, stropim cu o lingurita de ulei si asezam feliile de peste pudrate in prealabil cu sare. Inchidem capacul si lasam la foc mic 10 minute, dupa care intoarcem bucatile de peste si mai lasam 10 minute.

Deschidem capacul si imprastiem ciupercile din conserva, scurse de zeama si presarate cu sare. Mai lasam 5 minute la foc potrivit si oprim focul.

Servim pestele stropit cu zeama de lamaie, alaturi de ciuperci si mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

07.12.2013, 18:54

Ela68 1

07.12.2013, 20:26

mamaaaa, ce bunatatae

diaconta 1

07.12.2013, 22:28

Ti-am dat like ca vad c-ai crap_at in toate felurile )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii