Cozonac cu branza

de Lau in Dulciuri, 7 Apr 2011 | 8993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vinile
  • zahar vanilat
  • 500 g branza proaspata
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri faina
  • zahar vanilat
  •  1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu branza:

se pune faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc, apoi se adauga drojdia, sarea, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, 3 linguri lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca basici, apoi se adauga si esenta, restul de zahar, zaharul vanilat. Se framanta coca si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Amestecam branza cu esenta, zaharul, zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie, faina si se amesteca bine.

Se ia o bucata din coca si se intinde o foaie, se unge cu jumatate din branza si se ruleaza. Se pune in tava unsa, se unge cu oul batut si se da la cuptor la foc mic pana se rumeneste.

Nu o taiati cand este calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (25)

Lau 1

08.04.2011, 16:12

rocsi sunt deliciosi,sotul meu a mancat unul singur,nici nu la lasat sa se raceasca

Lau 1

08.04.2011, 16:13

mamaie mersi

adry88 1

01.06.2011, 21:17

tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac de Craciun