Covrigei graham

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2016 | 4823 vizualizari

 

Numai buni de rontait.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina graham
  • 100 g faina alba
  • 100 ml apa calduta
  • 70 g margarina la temperatura camerei
  • sare
  • 10 ml vin alb
  • 10 g drojdie proaspata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei graham:

Am pus faina graham si faina alba intr-un vas. Am adaugat sarea, margarina si drojdia framantand usor cu mana.

In timp ce framantam am adaugat treptat si apa si la sfarsit vinul.Am omogenizat bine.

Nu am lasat aluatul la dospit pentru ca ma grabeam, asa ca am apris focul in cuptor , am asezat hartie in tava de copt si m-am apucat sa intind aluatul.

Am taiat forme rotunde si apoi am decupat mijlocul. Am asezat covrigeii in tava si am introdus tava in cuptor pentru aproximativ 15 minute la foc mare.

Pentru ultima tava am taiat aluatul fasii.am rulat fasiile in mana, le-am rupt bucati de 7-8 cm, apoi am lipit capetele, obtinand forma rotunda de covrigei .

Foarte buni de rontait.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei graham" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]