Covrigei crocanti si picanti

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 4169 vizualizari

 

daca aveti chef de rontait, va recomand varianta acestor covrigei pe care copii mei ii adora. Crocanti si picanti, preparati cu faina neagra,..... o bunatate!!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 250 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte chimen
  • 1 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 600 -700 gr)
  • 1 ou pentru uns covrigeii, sare, susan. fulgi de ardei iute (boia iute)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei crocanti si picanti:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem foarte subtire si decupam covrigeii. Ii asezam in tava,ii lasam 10-15 minute sa creasca apoi ungem covrigeii cu oul batut si presaram deasupra lor sare, susan si fulgi de ardei iute.

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit, coacem covrigeii la temperatura de 170 grade cateva minute,pana capata culoare aramie.

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

diana_k 1

11.05.2013, 20:24

foarte buni

Rocsi 1

11.05.2013, 20:52

Ce mult imi plac. Vreau un bol plin

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:18

ce buni sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun Primavara