Coupelle cu crema

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Mar 2010 | 3712 vizualizari

 

by laurea adamache si lissa

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt moale (eu am folosit margarina)
  • 50 g zahar pudra,
  • 40 g faina,
  • 1lg cacao,
  • 1 albus si jumatate,
  • un varf cutit sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coupelle cu crema:

Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.
Le luam cu paleta din tava si se pun pe dosul unui pahar ,se mai strang putin cu mana pentru forma ,apoi se lasa pana se racesc si cu grija se desprind de pahar .
Le-am umplut cu mousse de lamaie ramas de la tort,dar puteti sa le umpleti cu orice crema!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coupelle cu crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]