Cotlet Zingara

de alyys in Porc, 3 Iun 2009 | 10950 vizualizari

Cotlet Zingara

 

Foarte usor de facut si ffffffoarte bun

 

INGREDIENTE

  • cotlet0.800 kg
  • vin  alb 0.200 l
  • sunca presata 0.200  kg
  • ciuperci proaspete 4 buc
  • faina
  • suc de rosii 0.250 l
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet Zingara:

Carnea se spala, se taie felii se bate, 2 la portie.Sunca se taie fasii,ciupercile se spala si se taie sferturi.Carnea se  condimenteaza cu sare si piper sise da prin faina si se prajeste in ulei incins ,se stinge cu vin ,se adauga sucul de rosii ,sunca si ciupercile ,se lasa la fiert pana scade putin sosul .

se serveste bucati de carne acoperite cu sos ,sunca si ciuperci .

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet Zingara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

alyys 1

03.06.2009, 14:59

si eu va salut pe toti .

Bunica 1

31.07.2009, 11:32

Am pregatit si eu cotlet dupa reteta ta.. A iesit excelent. Te asteptam si cu alte retete deosebite.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:22

buuuuuuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale