Cotlet cu pesto si branza albastra

de lili2010 in Porc, 22 Feb 2011 | 5687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 2 lingurite de sos pesto
  • ceapa verde
  • ciuperci champignon
  • inimi de anghinare(de la borcan)
  • jumatate pahar de vin(eu am avut rosé)
  • branza albastra
  • sare,piper,
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu pesto si branza albastra:

Am taiat in doua inimile de anghinare si le-am rumenit la foc iute in putin ulei de masline.

Le-am scos din tigaie si le-am pus pe hartie absorbanta la scurs.

Cotletele de porc le-am asezat intr-un vas uns cu ulei.

Le-am uns cu sosul pesto,am asezonat cu sare si piper si am adaugat vinul.

Le-am dat la cuptor,acoperite cu capac.

Separat,am calit ceapa verde si ciupercile.

La final,am adaugat branza albastra taiata bucatele si am lasat sa se topeasca.

Cand cotletele sunt aproape facute,le scoatem din cuptor si adaugam langa ele inimile de anghinare prajite si pe fiecare cotlet adaugam sosul de branza.

Le mai lasam un sfert de ora la cuptor,sa se imprieteneasca aromele.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu pesto si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu rosii la cuptor