Cosulet festiv

de claudiaO in Dulciuri, 16 Oct 2016 | 3172 vizualizari

 

Cand nu si timp sa alergi dupa cadouri si aniversarea cuiva drag bate la usa , te canalizezi, aduni cele necesare si crezi ceva special.

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata neagra cuvertura
  • 1 farfurie semi intinsa
  • Folie de aluminium
  • 1 punga/ pos cu varf rotund
  • Putina rabdare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet festiv:

Rupem ciocolata in bucati mici si o punem intr-o punga de plastic, in colt. O dam cateva ture la microunde, pana se topeste bine. Intoarcem farfuria, aplicam o bucata de folie de aluminiu  astfel incat sa nu prinda prea multe pliuri. Luam punga cu ciocolata topita si incepem sa crosetam farfuria pana terminal ciocolata. Punem farfuria in congelator pentru cateva minute ca sa se intareasca. Dupa ce s-a intarit bine, indepartam farfuria si apoi scoatem cu grija folia de aluminiu. Ambalam dupa preferinta si oferim cadoul.

Eu am pus in cosulet prajiturele Brownies Cappuccino, pe care am scris cu frisca LA multi ani.

TIPS-URI

1

In cosulet puteti pune bezele, pricomigdale, prajiturele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet festiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

17.10.2016, 10:51

Panacris 1

17.10.2016, 20:11

Minunata idee! Bravo!

Ancutsa 1

08.02.2017, 13:33

E tare frumos!
La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]