Cosulet de ceapa cu salata boeuf

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 10566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru salata:
  • 1/2 piept de pui
  • 1 cartof
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 castraveti murati
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare si piper
  • Pentru 1 cosulet:
  • 1 felie groasa de paine
  • cateva sticksuri
  • frunze de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet de ceapa cu salata boeuf:

Salata:

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.

Cosulet:

Felia de paine se decupaza cu o forma rotunda, apoi din loc in loc se infing cateva sticks-uri. Trecem firele de ceapa, printre sticks-uri, alternand de fiecare ordinea in care incepem sa le punem. Continuam pana ajungem la inaltimea dorita a cosului.

Cu grisine cred ca ar merge mai bine, sunt mai groase si mai stabile.Iar firele de ceapa sa fie cat mai lungi posibil, sa fie cat mai putine capete de ascuns. :)

Idee preluata de la Lena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet de ceapa cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de mazare si ceapa verde