Cosulet cu icre si somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 7667 vizualizari

 

un aperitiv si gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mini vols(12 bucati in cutie)
  • icre de peste 1 castronel mic
  • somon afumat 150 g
  • ardei rosu si patrunjel pt decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu icre si somon afumat:

Se pregatesc icrele de peste  cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma)

Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra

Se decoreaza cu ardei rosu si patrunjel verde

Un aperitiv usor si foarte gustos

Se pot umple cosuletele cu orice doriti si va rezulva un aperitiv foarte aspectos si la fel de gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu icre si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

03.05.2010, 22:27

M-am asezat la masa , pentru un cosulet

nadina73 1

03.05.2010, 23:37

cu placere bunica ,va astept cu mare drag

adry88 1

18.05.2011, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Icre de crap