CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 3730 vizualizari

 

Intotdeauna aperitivele sunt cele care atrag atentia invitatilor la masa. Asa incat, incerc de fiecare data sa ii impresionez cu ceva nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 8 felii jambon, cat mai mari si feliate potrivit de gros
  • 2 oua
  • 4 lg pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lg patrunjel verde tocat
  • 1 lg unt
  • 3 oua pentru fiert
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN:

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul si usturoiul pisat, framatand bine . 

Lasi compozitia sa se odihneasca 30 minute.

Fierbi cele 3 oua tari.

Tava rotunda pentru tort( guguluf, cu pereti detasabili) o ungi cu untul topit si asezi feliile de jambon, imbracand peretii.

Asezi jumatate din compozitia de carne, apoi pui ouale fierte taiate jumatati, continuand cu restul de carne.

Invelesti totul cu feliile de jambon si dai la cuptorul incalzit pentru 60 minute.

Lasi sa se raceasca in forma, indepartezi inelul si asezi coronita pe platou.

O servesti cu drag, taiata felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

03.01.2016, 11:53

buna!

Ina 1

03.01.2016, 12:14

super

MotanLaOale 1

03.01.2016, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paratha