Cornuri cu rahat

de Raluca ElenaDiaconescu in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 1957 vizualizari

 

 meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 5009 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 2 linguri miere
  • 1 praf de sare
  • 25 gr unt
  • 1 ou
  • Rahat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu rahat:

Se amesteca faina, sarea, mierea si laptele călduț ( in lapte se adauga mierea si drojdia) intr.un bol.
Se framanta bine, apoi se lasa coca la crescut 1 ora la caldura , peste bol punem un prosop.
Se imparte coca in 2 parti egale, se taie triunghiuri si pe pun bucatele de rahat, apoi rulam sa ne iasa cornul.
Intr.o tava punem o hartie de pergament, punem 8,9 cornuri. Intr.un bol batem oul si cu o pensula ungem cornurile, apoi presaram deasupra lor zahar. La cuptor la 160 grade, pana ce cornurile cresc si se rumenesc puutin.
Apoi facem cornuri din a doua jumatate de coca. La fel procedam.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]