Cornuri

de yammy in Prajituri, 4 Mai 2009 | 17753 vizualizari

 

Cornuri moooooi, se pot umple cu diverse umpluturi atat sarate cat si dulci.

 

INGREDIENTE

  • un plic drojdie uscata
  • o linguritza rasa de sare
  • 6 linguri miere
  • 250 ml lapte cald
  • 500-550 gr faina
  • 25 gr unt
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri:

-drojdia se pune intr-un bol, peste ea o lingurita de zahar si umpic de lapte caldut, se lasa 15 min sa se umfle
-se pun toate ingredientele intr-un castron (poza 1)
-se framanta bine, bine (poza 2)
-se lasa 50 min sa creasca
-dupa ce a crescut se intinde aluatul pe planul de lucru, sa nu fie nici foarte subtire nici foarte gros:), se taie in forma de cerc apoi se taie in 4 si fiecare bucata in 2 (poza 3)
-se umple cu finetti, dulceatza, rahat, etc si se ruleaza incepand cu latura mare catre varf (poza 4)
-se pun in tava si se ung cu ou batut, deasupra se pune susan (poza 5)
-se coc 15 min la 180 grade 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]