Cornulete fragede

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 10 Dec 2016 | 5567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g smantana
  • 200 g unt rece
  • sare
  • gem pentru umplut
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Intr-un bol, amestecam faina cu smantana si untul rece taiat bucati. Adaugam si sare si framantam bine. Introducem vasul la rece pentru cel putin o ora.

Intindem aluatul pe o planseta, decupam forme triunghiulare, punem gem in partea mai lata si rulam. Putem indoi colturile cornuletelor sau le putem lasa asa.

Eu le-am umplut cu gem de prune si de gutui. 

Asezam cornuletele in tava si le introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.

Calde, le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem de visine