Cornulete fragede

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 10 Dec 2016 | 5363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g smantana
  • 200 g unt rece
  • sare
  • gem pentru umplut
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Intr-un bol, amestecam faina cu smantana si untul rece taiat bucati. Adaugam si sare si framantam bine. Introducem vasul la rece pentru cel putin o ora.

Intindem aluatul pe o planseta, decupam forme triunghiulare, punem gem in partea mai lata si rulam. Putem indoi colturile cornuletelor sau le putem lasa asa.

Eu le-am umplut cu gem de prune si de gutui. 

Asezam cornuletele in tava si le introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.

Calde, le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bombe cu visine