Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 5374 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de Bucataras 8
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de Dulciuri cu Georgiana 4
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:45
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Ubulika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!