Cornete umplute

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 22064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele, esenta , bicarbonatul de
amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde.
Se framanta bine un aluat potrivit de moale.
Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele
de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.

Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao