Cordon bleu de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 4 Feb 2013 | 7735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval. Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm. Se pot fixa cu scobitori. Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte. În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul. Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet. Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene. Încingem cuptorul la 220 grade C. Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute. Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui