Cordon bleu cu carne de porc

de monik80 in Porc, 3 Apr 2015 | 6061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii carne de porc (cotlet)
  • 12 felii sunca presata
  • 12 felii cascaval sare piper dupa gust
  • 3-4 oua
  • 200 g faina alba
  • 200 g pesmet ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu carne de porc:

Carnea se bate foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper.

Se ia o bucata de carne batuta, peste ea se aseaza sunca si cascavalul, se ruleaza apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Punem uleiul la incins apoi rulourile.

Se prajesc foarte bine pe toate partile, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet