Cordon Bleu

de Bucataria_Portocalie in Pui, 11 Feb 2010 | 8185 vizualizari

COMENTARII (3)

Rocsi 1

12.02.2010, 21:50

e una din mankrurile mele preferate...eu mai pun in mijloc felioare de castravete murat sau gogosar in otet sau proaspat k iese si aspectos si ii da un gust mai aparte.

mihaelar63 1

13.02.2010, 01:08

si mie imi place eram proaspat casatorita si i-am facut consortului de un revelion , dar ,, surpriza '' s-a racit si nu mai era gustoasa

Bucataria_Portocalie 1

13.02.2010, 09:30

Rocsi, foarte buna ideea cu felioare de castravete la mijloc, am sa o incerc.
Mihaela, acum traiasca cuptorul cu microunde macar la incalzit unele mancaruri sa-l folosesc si eu (deocamdata fac numai popcorn in el)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute aromate la cuptor